Hoe kunt u zelf verstandig leren beleggen?

Ik heb het afgelopen jaar besloten dat ik meer met mijn geld wilde gaan doen. Ik heb de afgelopen anderhalf jaar maar weinig geld kunnen uitgeven en daarom wilde ik het geld dat ik gespaard heb, graag op een goede manier inzetten. Ik wist namelijk dat wanneer je je spaargeld op de bank laat staan, je er alleen maar belasting over betaalt en dat was niet iets waar ik veel zin in had. Ik wilde daarom graag leren beleggen omdat ik wist dat dit mooie rendementen kon opleveren. Ik wist ook dat leren beleggen niet altijd eenvoudig is, je moet namelijk goed weten wat je doet want je gaat niet leren beleggen omdat je graag zo snel mogelijk van al je geld af wilt komen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik ergens echt goed kon leren beleggen want ik wilde zeker zijn dat ik de juiste dingen deed. Wat waren bijvoorbeeld de voordelen van investeren in obligaties en waarom kiezen de meeste mensen vandaag de dag voor aandelen? Al deze dingen wilde ik graag leren omdat ik wilde weten hoe ik mijn geld verstandig kon investeren. Ik ben daarom gaan kijken waar ik kon leren beleggen en ik heb toen gezien dat ik vooral moest gaan kijken naar echte professionals en niet naar amateurs die het afgelopen jaar goed gepresteerd hebben op de beurs. Deze mensen vind je heel veel op Youtube en dergelijke en deze mensen lijken verstand van zaken te hebben, maar negen van de tien keer hebben ze vooral veel geluk. Ik wilde graag leren beleggen van mensen die wisten wat ze deden en die ook wisten wat ze niet konden. Ik denk namelijk dat overschatting ook niet onderschat moet worden wanneer het gaat over beleggen. Ik ben daarom goed gaan zoeken waar ik kon leren beleggen en ik heb toen uiteindelijk de site leerzelfbeleggen.com gevonden. Deze site vond ik heel interessant en ik zag dat ik hier alles kon leren wat ik maar wilde weten over het beleggen.

Leren beleggen hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn

Ik ben blij dat ik op deze site terecht ben gekomen omdat ik gemerkt heb dat leren beleggen niet moeilijk hoeft te zijn. Je moet namelijk niet proberen om de markt te verslaan want dat is vaak een kansloze missie. Je moet vooral voor de langere termijn gaan wanneer het gaat over beleggen en dat is dan ook waarom ik blij ben dat ik ging leren beleggen via deze handige site. Ik weet nu hoe ik kansen moet spreiden en ik weet ook hoe ik grote, onnodige risico’s kan vermijden.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden om ook meer met uw geld te gaan doen, dan kan ik u aanbevelen om:

  • Even naar de site leerzelfbeleggen.com te surfen
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact op te nemen om te horen wanneer u met uw cursus kunt beginnen

Ik ben blij dat ik nu verstandig kan gaan beleggen. Ik ga binnenkort daarom ook mijn eerste aandelen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *