Eenvoudig en in je eigen tempo een cursus volgen

e-learning

Je kunt niet anders meer als voor je leerlingen tegenwoordig een e learning cursus aanbieden als er gestudeerd moet worden. In een eigen tempo kan er worden geleerd, op de momenten dat het de cursist uitkomt. Voor een goede cursus moeten we wel modules samengesteld worden met de leerstof erin, daar komt splintt.nl om de hoek kijken. De specialisten verwerken de stof die je als bedrijf of overheid wilt overbrengen in een online programma.

e-learning

Eigen omgeving of maak gebruik van bestaande software

Bij e learning kun je gebruik maken van bestaande software die al door bijvoorbeeld de branchevereniging is aangeschaft. Veel bedrijven in dezelfde tak maken hier gebruik van, dit scheelt niet alleen tijd maar ook kosten. Om de medewerkers bij te scholen kunnen er cursussen worden toegevoegd als er veranderingen optreden in de werkbranche. Wil je als bedrijf een eigen identiteit uitstralen en een unieke omgeving creëren dan is een cursus laten ontwikkelen een uitstekend idee. De cursus of opleiding is herkenbaar aan de uitstraling voor de leerlingen.

e-learning

Inhoud van een leeromgeving

Bij het opzetten van een e learning omgeving komt veel kijken, specialisten van splintt.nl weten precies hoe een goede leeromgeving moet worden samengesteld. Alles begint bij het inloggen in het systeem, is het scherm daarna duidelijk en overzichtelijk zodat cursisten eenvoudig de weg vinden naar de leerstof om die vervolgens door te nemen? Natuurlijk kan een test niet ontbreken nadat de stof is doorgenomen, de test moet eenvoudig gecontroleerd en aangepast kunnen worden door degene die daarover gaat.