Een leerportaal voor jouw personeel

afstudeerstage

Het is voor medewerkers essentieel om zich te blijven ontwikkelen, een snel veranderende werkomgeving vraagt van je personeel om te blijven bijscholen en nieuwe kennis te vergaren. Je kan deze bijscholing als werkgever zowel klassikaal als online via een e-learning faciliteren. Speciaal voor dit doel hebben wij een leerportaal ontwikkeld, zodat jouw medewerkers kunnen blijven leren, waar en wanneer ze dat willen.

Waarom een leerportaal?

Ons leerportaal stelt organisaties in staat om medewerkers samen te laten leren in een geïntegreerde werkomgeving. In elke moderne organisatie is er constant behoefte aan up-to-date informatie. Met ons leerportaal kan je gemakkelijk je expertise en kennis beschikbaar maken voor al je medewerkers.

Interne en externe cursussen

Naast interne opleidingen kun je er ook voor kiezen om je kennis met de buitenwereld te delen. Wij helpen jouw organisatie graag met het ontwikkelen van waardevolle cursussen en e-learnings. Je kan per cursus bepalen of je deze naast intern ook extern wil aanbieden. De externe gebruiker ziet dan alleen de vrijgegeven cursussen in het portaal staan. Ook kan je ervoor kiezen om het cursusaanbod beschikbaar te stellen op je eigen website, dit is mogelijk met een API-koppeling. Externe gebruikers hebben een eigen leeromgeving met een overzicht van alle beschikbare cursussen en opleidingen. De manier van leren blijft hetzelfde als bij de interne gebruikers.

De functionaliteiten van een leerportaal

In ons leerportaal kan je snel en eenvoudig je eigen en externe aanbod van opleidingen en cursussen publiceren. Ook kan er vanaf het intranet live Webinars worden gevolgd. Er staan opleidingen beschikbaar waarvoor je medewerkers zich kunnen aanmelden. Is de opleiding vol? Dan wordt de medewerker automatisch op een wachtrij geplaatst en genotificeerd wanneer er een plek vrij is.

Naast het volgen van opleidingen en Webinars kunnen de deelnemers hun ervaringen en vragen delen met andere medewerkers. Op deze manier krijgen zij een duidelijk beeld over het leerportaal en de functionaliteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *