De ultieme tijd voor persoonlijke ontwikkeling

cursus excel volgen

We leven in een tijd waarvan we met z’n allen hopen dat deze zo snel mogelijk over is. Ondanks alles, is het toch belangrijk om op zoek te gaan naar manieren om het beste van deze periode te maken. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen zich in de afgelopen maanden hebben gefocust op persoonlijke ontwikkeling. Dat is begrijpelijk, want de huidige situatie leent zich daar natuurlijk uitstekend voor! Denk bijvoorbeeld eens aan een cursus Adobe of een cursus Excel. Maar er zijn meer mogelijkheden. Ik vertel je er graag meer over.

Manieren om jezelf te ontwikkelen tijdens de coronatijd

Iets nieuws leren kan op verschillende manieren en door de digitalisering is leren zelfs een stuk gemakkelijker geworden. Allereerst kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te leren via een app. Als je bijvoorbeeld graag een nieuwe taal wilt leren, kun je een account aanmaken op apps als Duolingo en Tandem. Daarnaast kun je leren van tutorials en andere interessante video’s op YouTube!

Het aanbod is enorm, maar de beste manier om iets nieuws te leren blijft natuurlijk het volgen van een cursus. Het aantal mensen dat in de afgelopen periode is begonnen met een cursus is dan ook fors gestegen. Benieuwd welke cursussen op dit moment vooral populair zijn? Ik geef je graag wat inspiratie!

Populaire cursussen in 2020

Er is een aantal cursussen dat in 2020 bijzonder populair blijkt. Zo kiezen steeds meer mensen ervoor om een cursus Adobe te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een cursus Photoshop. Tijdens een cursus photoshop leer je alles op het gebied van fotobewerking. Deze cursus is onder andere zo populair door de opkomst van sociale media. Iedereen wil mooie foto’s delen en deze cursus kan je daar enorm bij helpen! Naast de cursus Photoshop, is ook de cursus Excel enorm in trek. Excel is een programma dat in veel bedrijven en organisaties wordt gebruikt, waardoor veel mensen vroeg of laat met het programma in aanraking komen. Als je een cursus Excel wilt volgen heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een basiscursus Excel, maar er zijn ook meer gevorderde programma’s beschikbaar.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer weten over bijvoorbeeld de cursus Photoshop of Excel? Op www.learnit.nl lees je